Kutuk marani sunduk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutuk marani sunduk iku siji saloka sing tegesé wong sing malah nyedhaki bebaya. Saloka iki ana gegandhèngané utawa mèmper tegesé karo bebasan liya sing uniné: Ula marani gebug utawa Ula marani gepuk.

Uga delengen[besut | besut sumber]