Paribasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paribasan iku unèn-unèn kang ajeg panganggoné, mawa teges entar lan ora ngemu surasa pepindhan. Ana ing basa Jawa biasa diarani saloka lan ana uga kang ngarani bebasan.

Tuladha :

Uga delengen[besut | besut sumber]