Melok nanging aja nyolok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Melok nanging aja nyolok punika salah satunggaling pitutur saking tiyang Jawi ingkang kedah dipunugemi déning masarakat Jawi. Bilih paribasan punika ngemu teges bilih manungsa urip wonten donya ampun ngantos umuk utawi remen pamèr kaliyan sadaya ingkang dados kaluwihanipun manungsa punika dhumateng tiyang sanès. Kaluwihan punika saged awujud kasugihan, kapinteran, pangkat, drajad lan sapituruté.