Jalma limpad saprapat tamat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jalma limpad saprapat tamat iku tegesé wong kang duwé daya linuwih bisa weruh sadurungé winarah. Unèn-unèn iki isih magepokan karo paribasa liya sing tegesé amèh padha yakuwi: punjul ing apapak lan mrojol ing akerep sing tegesé jalma sing pinunjul saka kanca-kancané bisa mrantasi sakèhing prakara lan tansah ucul saka bebaya lan rubéda.

Uga delengen[besut | besut sumber]