Ana catur mungkur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ana catur mungkur iku paribasa Jawa sing artiné ora gelem ngrungokaké rerasan kang ora becik. Ing ukara iki, tembung catur tegesé omongan utawa pirembugan.

Delenga uga[besut | besut sumber]