Ana catur mungkur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ana catur mungkur iku paribasa Jawa sing artiné ora gelem ngrungokaké rerasan kang ora becik. Ing ukara iki, tembung catur tegesé omongan utawa pirembugan.

Delenga uga[besut | besut sumber]