Ajining dhiri dumunung ana ing lathi, ajining raga ana ing busana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ajining dhiri dumunung ana ing lathi, ajining raga ana ing busana iku salah sawijining unèn-unèn Jawa sing tegesé aji pamulyaning (kakurmataning) wong ana ing tutur pangucapé. Banjur aji pamulyaning sing njaba ana ing sandhangané sing dienggo.

Uga delengen[besut | besut sumber]