Rebut balung tanpa isi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rebut balung tanpa isi iku paribasan lan saloka ing basa Jawa sing tegesé regejegan prakara kang sepélé. Paribasan sing mèmper karo bebasan iki kanthi makna sing padha ya iku Madu balung tanpa isi.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Khakim, Indy G. (2008). Mutiara Kearifan Jawa. Pustaka Kaona. ISBN 978-979-25-0433-0.  Paramèter |month= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung)

Uga delengen[besut | besut sumber]