Aji godhong garing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan Aji godhong garing utawa Aji godhong aking iku tegesé wis ora ana ajiné babar pisan. Wong sing tumindak culika utawa cidra ing janji racaké banjur ora diajèni déning masarakat saubengé. Saking ora ana ajiné prasasat aji godhong garing.

Uga delengen[besut | besut sumber]