Nguyahi banyu segara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paribasan nguyahi banyu segara iku tegesé nglakokaké barang sing ora ana gunané utawa pagawéan sing sia-sia. Ing basa Walanda, paribasa iki dadi water naar de zee dragen sing tegesé ngusungi banyu menyang segara.

Uga delengen[besut | besut sumber]