Nguyahi banyu segara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paribasan nguyahi banyu segara iku tegesé nglakokaké barang sing ora ana gunané utawa pagawéan sing sia-sia. Ing basa Walanda, paribasa iki dadi water naar de zee dragen sing tegesé ngusungi banyu menyang segara.

Uga delengen[besut | besut sumber]