Ryan Giggs: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: ar:ريان غيغز)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Ryan Joseph Giggs''' kang misuwur kanti nama '''Ryan Giggs''' (lair ing Cardiff, [[Wales]], [[Inggris]] kanthi nama Ryan Joseph Giggs, [[29 November]] [[1973]]; umur 37 taun) menika salah setunggaling pemain bal-balan saking negara [[Wales]]. Piyambakipun menika salah setunggaling pemain bal ingkang main ing sisih kiwa (sayap kiwa).<ref>{{en}}[http://www.ryangiggs.cc/ www.ryangiggs.cc]</ref>
 
Bapakipun Giggs menika [[Danny Wilson]], salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne menika nama saking ibukipun. Adhikipun, [[Rhodri Giggs]], menika ugi salah setunggal saking pemain [[FC United of Manchester]]. Menika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipun sengkuyung dening para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
 
Tim kang dibela Ryan saikisekarang ini dan satu-satunya sampai sekarang ini adalah Manchester United. Ryan merupakan pemain terlama yang pernah membela klub ini dan merupakan pemain pertama terbanyak tampil untuk MU sepanjang sejarah (805 kali) setelah memecahkan rekor Sir Bobby Charlton (758 kali). Ia sudah bersama United memenangkan dua belas kali gelar juara liga (mengalahkan rekor yang disandang oleh pemain Liverpool F.C., Alan Hansen dan Phil Neal yaitu sembilan kali), empat gelar FA Cup, dua gelar League Cup dan dua gelar Liga Champions.<ref name="MU1">{{en}}[http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Ryan-Giggs.aspx www.manutd.com (situs resmi)](diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)</ref>
Pahargyan arupa piyala kang pisanan kanggo tim senior kang pisanan yaiku ing sasi Nopember 1991, nalika Manchester United F.C. ngalahake Red Star Belgrade ing pinal [[Piyala Super Eropa]]. Piyala kang nomer loro dientukake limang sasi sawise piyala pisanan, ''The Reds'' ngalahake [[Nottingham Forest]] ing pinal Piyala Liga. Ing liga InggrisI[[nggris]] taun 1992/93, Giggs lan pemain MU menangake [[Premier League]] utawa [[Liga Inggris]].<ref name="MU1"/>
 
==Cathetan suku==

Menu navigasi