Codex Sinaiticus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: sh:Sinajski rukopis
c (ngrampungaké mertal)
c (r2.6.4) (bot Menambah: sh:Sinajski rukopis)
[[ro:Codex Sinaiticus]]
[[ru:Синайский кодекс]]
[[sh:Sinajski rukopis]]
[[sk:Sinajský kódex]]
[[sl:Sinajski kodeks]]
62.379

besutan

Menu navigasi