Ryan Giggs: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: mertal tembung, replaced: yaitu → ya iku using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
c (→‎top: mertal tembung, replaced: yaitu → ya iku using AWB)
Bapakipun Giggs punika [[Danny Wilson]], salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne punika nama saking ibukipun. Adhikipun, [[Rhodri Giggs]], punika ugi salah satunggal saking juru main [[FC United of Manchester]]. Punika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipunsengkuyung déning para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
 
Tim kang dibela Ryan saiki sekarang ini dan satu-satunya sampai sekarang ini ya iku Manchester United. Ryan merupakan juru main terlama yang pernah membela klub ini dan merupakan juru main pertama terbanyak tampil untuk MU sepanjang sajarah (805 kali) setelah memecahkan rekor Sir Bobby Charlton (758 kali). Ia sudah bersama United memenangkan dua belas kali gelar juara liga (mengalahkan rekor yang disandang olèh juru main Liverpool F.C., Alan Hansen dan Phil Neal yaituya iku sembilan kali), empat gelar FA Cup, dua gelar League Cup dan dua gelar Liga Champions.<ref name="MU1">[http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Ryan-Giggs.aspx www.manutd.com (situs resmi)](diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)</ref>
Pahargyan wujud piyala kang pisanan kanggo tim senior kang pisanan ya iku ing sasi Novèmber 1991, nalika Manchester United F.C. ngalahake Red Star Belgrade ing pinal [[Piyala Super Éropah]]. Piyala kang nomer loro dientukake limang sasi sawisé piyala pisanan, ''The Reds'' ngalahake [[Nottingham Forest]] ing pinal Piyala Liga. Ing liga I[[nggris]] taun 1992/93, Giggs lan juru main MU menang [[Premier League]] utawa [[Liga Inggris]].<ref name="MU1"/>
 
352.737

besutan

Menu navigasi