Malvales: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(éjaan, replaced: Catatan sikil → Cathetan sikil, paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
pirnasi tèks.
}}
'''Malvales''' iku salah siji [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetandurantetuwuhan ngembang]] sing kalebu sajeroning klad [[eurosids II]], [[rosids]], [[core eudicots]], [[eudicots]] ([[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] sajeroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup sajeroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Dilleniidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
Anggota paling wigati ya iku Malvaceae, sing myakup akèh taduran migunani, kanthi 4.000 jinis anggota lan dadi suku gedhé dhéwé ing bangsa iki.
352.737

besutan

Menu navigasi