Caryophyllales: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (2), tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(→‎top: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan (2), tetanduran → tetuwuhan)
 
| name = Caryophyllales
| image = Dianthus caryophyllus L (Clove pink).JPG
| regnum = [[TetanduranTetuwuhan|Plantae]]
| divisio = [[TetanduranTetuwuhan ngembang|Magnoliophyta]]
| classis = [[Magnoliopsida]]
| ordo = '''Caryophyllales'''
pirsani tèks.
}}
'''Caryophyllales''' iku [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetandurantetuwuhan ngembang]] sing kalebu sajeroning klad [[core eudicots]], [[eudicots]] miturut [[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] sajeroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup sajeroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Caryophillidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
== Suku/familia ==
352.737

besutan

Menu navigasi