Bléwah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(→‎top: éjaan, replaced: utamane → mliginé)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
}}
 
'''Bléwah''' iku woh kanggo campuran [[wedang]]an seger mliginémligi [[es campur]]. Wohe radha gedhé seukuran [[jeruk bali]], [[kelir]] kulite [[kuning]] gadhing kadang ana campuran [[ijo]]-ijone.
 
Bléwah bisa di temoni ing ngendi waé ing Pulo [[Jawa]], woh iki uga bisa diolah dadi [[sirop]].
352.737

besutan

Menu navigasi