Codex Sinaiticus: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani)
(→‎top: replaced: pakar → nimpuna)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani))
{{reflist}}
 
== PirsaniUgi ugipirsani ==
* [[Kodeks Vaticanus]]
 
352.737

besutan

Menu navigasi