Federasi Bal-balan Italia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
== Pranala njaba ==
* {{it}} [http://www.figc.it Situs Resmi Federasi Bal-balan Italia]
* {{en}} [http://www.fifa.com/associations/association=ita/index.html Italia] pada Situs Resmi [[Fédération Internationale de Football Association|FIFA]].
* {{en}} [http://www.uefa.com/memberassociations/association=ITA/index.html Italia] pada Situs Resmi [[Uni Bal-balan Éropah|UEFA]].
 
{{AnggotaUEFA}}
{{Bal-balan internasional}}
{{bal-balan-stub}}
 
[[Kategori:Organisasi ulah raga Italia]]
[[Kategori:Organisasi bal-balan nasional|Italia]]
[[Kategori:Bal-balan di Italia]]
 
 
{{bal-balan-stub}}
11.334

besutan

Menu navigasi