Menyang kontèn

Washi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
 
Prodhuksi washi kerep ora dapat ngebaki panjaluk konsumèn saéngga dadi larang regané. Ing Jepang, washi dipigunakaké jroning manéka jinis barang kerajinan lan seni kaya [[origami]], [[kaligrafi|shodō]] lan [[ukiyo-e]]. Washi uga dipigunakaké minangka hiasan jroning agama [[Shinto]], bahan patung [[Buddha]], bahan [[mèbel]], alas [[sashimi]] jroning kemasan, bahan perlengkapan turu, bahan klambi kaya [[kimono]], sarta bahan interior omah lan pelapis [[lawang]] surung. Washi dipigunakaké minangka bahan [[dhuwit dluwang]] saéngga dhuwit dluwang [[yèn]] misuwur kuwat lan ora gampang lusuh.
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.jgc.co.jp/waza/b4_washi/index.htm Washi] Foto-foto bahan lan cara gawé washi
* {{ja}} [http://www.city.mino.gifu.jp/minogami/ Cara gawé washi] Museum Washi ing Mino, Prefektur Gifu
352.737

besutan