Maliyabara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Malioboro)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordhinat: 7°47′35″S 110°21′57″E / 7.7931634°S 110.3657555°E / -7.7931634; 110.3657555

Dalan Maliyabara

Maliyabara iku papan pariwisata wujud dalan gedhé ing Dhaérah Istiméwa Ngayogyakarta. Ing pungkasan sisih kidul dalan Maliyabara iki dumunung pura Gedhong Agung, Pasar Beringharja, lan Musiyum Bèntèng Vredeburg. Ing wayah soré ing trotoar dalan Maliyabara iki akèh bakul sing dodolan panganan kanthi didhasaraké ing lemah (lèsèhan). Kajaba kui ana ing kiwa tengen dalan Maliyabara akèh bakul kang dodolan manéka warna barang kas Jogja kaya ta tas, kaos, batik, dompet lsp.

Pranala njaba[besut | besut sumber]