Malioboro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Malioboro

Malioboro iku papan pariwisata arupa dalan gedhé ing Daerah Istimewa Yogyakarta. Ing pungkasan sisih kidul dalan Malioboro iki dumunung istana Gedhong Agung, Pasar Beringharjo, lan Muséum Bèntèng Vredeburg. Ing wayah soré ing trotoar dalan Malioboro iki akèh bakul sing dodolan panganan kanthi didhasaraké ing lemah (lèsèhan). Kajaba kui ana ing kiwa tengen dalan Malioboro akèh bakul kang dodolan maneka warna barang khas Jogja kayata tas, kaos, batik, dompet lsp.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Malioboro&oldid=1042951"