Malioboro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Koordhinat: 7°47′35″S 110°21′57″E / 7.7931634°S 110.3657555°E / -7.7931634; 110.3657555

Malioboro

Malioboro iku papan pariwisata arupa dalan gedhé ing Daerah Istimewa Yogyakarta. Ing pungkasan sisih kidul dalan Malioboro iki dumunung pura Gedhong Agung, Pasar Beringharjo, lan Musiyum Bèntèng Vredeburg. Ing wayah soré ing trotoar dalan Malioboro iki akèh bakul sing dodolan panganan kanthi didhasaraké ing lemah (lèsèhan). Kajaba kui ana ing kiwa tengen dalan Malioboro akèh bakul kang dodolan manéka warna barang kas Jogja kaya ta tas, kaos, batik, dompet lsp.

Pranala njaba[besut | besut sumber]