Kyai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kyai inggih menika piyantun ingkang dipun angungaken para santri utawa putra dhidhikipun sarta masyarakat awit anggadahi ngelmu agami ingkang luhur, ingkang kathah saha gesang kanthi miturut syari'at agami, ndherek lampah tarikat, mangertos hakikat saha wonten ingkang ma'rifat

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kyai&oldid=879467"