Kyai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kyai, ugi dipun serat Kiai, inggih punika piyantun ingkang dipun angungaken para santri utawa putra dhidhikipun sarta masyarakat awit anggadahi ngelmu agami ingkang luhur, ingkang kathah saha gesang kanthi miturut syari'at agami, ndherek lampah tarikat, mangertos hakikat saha wonten ingkang ma'rifat.

Pratélan[besut | besut sumber]

A

D

H

I

M

N

S

W

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kyai&oldid=1119773"