Kyai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kyai inggih punika piyantun ingkang dipun angungaken para santri utawa putra dhidhikipun sarta masyarakat awit anggadahi ngelmu agami ingkang luhur, ingkang kathah saha gesang kanthi miturut syari'at agami, ndherek lampah tarikat, mangertos hakikat saha wonten ingkang ma'rifat

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kyai&oldid=982096"