Kyai Maja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kyai Maja

Kyai Maja utawa Kyai Modjo lair watara taun 1792 lan sabanjuré dadi guru agama (ulama) sing duwé prabawa ing laladan Pajang cedhak Delanggu, Surakarta. Jeneng sabeneré ya iku Muslim Mochammad Khalifah.