Kendhal, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kendal, Ngawi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kendhal
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKendal
Kendhal kapernah ing Jawa Wétan
Kendhal
Kendhal
Kendhal kapernah ing Indonésia
Kendhal
Kendhal
Koordhinat: 7°33′39″S 111°17′52″E / 7.56083°S 111.29768°E / -7.56083; 111.29768Koordhinat: 7°33′39″S 111°17′52″E / 7.56083°S 111.29768°E / -7.56083; 111.29768
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.04

Kendhal iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.