Jordan Willis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jordan Willis
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jordan Kenneth Willis[1]
Tanggal lair (1994-08-24) 24 Agustus 1994 (umur 27)[2]
Papan lair Coventry, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[3]
Posisi main Bek[4]
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 4
Karir nom
0000–2011 Coventry City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2019 Coventry City 179 (4)
2019– Sunderland 39 (2)
Tim nasional
2012 U-18 Inggris 1 (0)
2013 U-19 Inggris 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:24, 5 October 2020 (UTC).


Jordan Willis (lair 24 Agustus 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club retained and released lists published". English Football League. 23 June 2016. Dibukak ing 10 January 2018.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Jordan Willis". Coventry City F.C. Diarsip saka sing asli ing 5 December 2018.
  4. Donnelly, Mark (22 February 2020). "Sunderland receive response from dubious goals committee after controversial Jordan Willis header at Oxford United". Sunderland Echo. Dibukak ing 9 April 2020.