James Collins (pemain bal-balan kalairan 1983)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
James Collins
JamesCollins.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak James Michael Collins
Tanggal lair 23 Agustus 1983 (umur 30)
Papan lair Newport, Wales
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)[1]
Posisi pamain Bèk tengah
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2000–2005 Cardiff City 66 (3)
2005–2009 West Ham United 54 (2)
2009–2012 Aston Villa 91 (5)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasional
2001 Wales U-19 3 (0)
2002 Wales U-20 2 (0)
2002–2004 Wales U-21 8 (0)
2004– Wales 39 (2)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 16:31, 16 Mei 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 15 Oktober 2011


James Michael Collins (lair 23 Agustus 1983; umur 30 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kebangsaané Wales sing main ing posisi bèk kanggo klub West Ham United ing Liga Utama Inggris lan tim nasional Wales.

Collins sadurungé naté main kanggo Cardiff City lan Aston Villa.[2]

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Cardiff City
West Ham United
Aston Villa F.C.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~10129,00.html. Retrieved 11March 2011.
  2. ^ "Collins completes move to Villa", BBC Sport, British Broadcasting Corporation, 1 September 2009. diaksès tanggal 2 November 2011. 

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]