James Collins (pemain bal-balan kalairan 1983)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
James Collins
JamesCollins.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Michael Collins
Dhuwur 193 m (633 ft 2.4 in)[1]
Posisi main Bèk tengah
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2005 Cardiff City 66 (3)
2005–2009 West Ham United 54 (2)
2009–2012 Aston Villa 91 (5)
2012– West Ham United 0 (0)
Tim nasioanl
2001 Wales U-19 3 (0)
2002 Wales U-20 2 (0)
2002–2004 Wales U-21 8 (0)
2004– Wales 39 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:31, 16 Mei 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 Oktober 2011

James Michael Collins (lair 23 Agustus 1983; umur 33 taun) ya iku pemain bal-balan sing kebangsaané Wales sing main ing posisi bèk kanggo klub West Ham United ing Liga Utama Inggris lan tim nasional Wales.

Collins sadurungé naté main kanggo Cardiff City lan Aston Villa.[2]

Prestasi[besut | besut sumber]

Cardiff City
West Ham United
Aston Villa F.C.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 11March 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ "Collins completes move to Villa". BBC Sport (British Broadcasting Corporation). 1 September 2009. Dijupuk 2 November 2011. 

Pranala Njaba[besut | besut sumber]