Piala

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Tuladha piala

Piala utawi asring kabeber dumateng tembung piala punika wujud panghargaan wangun piranti (barang) kang diaturake déning piyantun ingkang saged dados pamenang utawa jawara ing sawijining tethandingan tartamtu. Piala asring diaturake déning cabang ulah raga utawa kagiatan ulah raga.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piala&oldid=987000"