Piala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tuladha piala

Piala utawi asring kabeber dhumateng tembung piala punika wujud panghargaan wangun piranti (barang) kang diaturake déning piyantun ingkang saged dados pamenang utawa jawara ing siji tetandhingan tartamtu. Piala asring diaturake déning cabang ulah raga utawa kagiyatan ulah raga.