Indonesia Tarbuka 2005

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kajuwaraan Badminton Djarum Indonésia Tarbuka 2005 iku kajuwaraan badminton internasional bintang lima sing dianakaké ing Istora Gelora Bung Karno, Jakarta. Bebungah total kajuwaraan iki ya iku 250 ribu dolar AS.

Babak utama dianakaké saka tanggal 19-25 September 2005. Juara bertahan tunggal putra, Taufik Hidayat, kanthi ngagètaké kalah kanthi gampang saka Simon Santoso ing babak-babak wiwitan kanthi angka 12-15, 5-15

Kasil Final[besut | besut sumber]

Tunggal Putra[besut | besut sumber]

Lee Hyun-il (KOR) 15-10, 15-3 Boonsak Ponsana (THA)

Tunggal Putri[besut | besut sumber]

Wang Chen (HKG) 11-7, 11-1 Mia Audina (NED)

Ganda Putra[besut | besut sumber]

Markis Kidho/Hendra Setiawan (INA) 10-15, 15-12, 15-3 Candra Wijaya/Sigit Budiarto (INA)

Ganda Putri[besut | besut sumber]

Lee Kyung-won/Lee Hyo-jung (KOR) 15-4, 15-5 Wong Pei Tty/Chin Eei Hui (MAS)

Ganda Campuran[besut | besut sumber]

Nova Widianto/Lilyana Natsir (INA) 15-13, 15-1 Anggun Nugroho/Tetty Yunita (INA)

Cithakan:IndonésiaTarbuka