Győr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Győr
Lapangan Széchenyi
Lapangan Széchenyi
Győr is located in Hungary
Győr
Győr
Location of Győr
Koordhinat: 47°41′03″N 17°38′06″E / 47.68403°N 17.63507°E / 47.68403; 17.63507
Nagara Honggari
County Győr-Moson-Sopron
Tlatah
 • Gunggung 174,61 km2 (6,742 sq mi)
Cacah jiwa (2005)
 • Gunggung 127.594
 • Kapadhetan 730,71/km2 (189,250/sq mi)
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe Pos 9000
Kodhe laladan 96

Győr (IPA: [ˈɟøːr], Ngenani wuni iki pocapan , kaloka kanthi jeneng alternatif) iku kutha wigati ing sisih lor=kulon Hongaria, kutha krajan county Győr-Moson-Sopron county lan dumunung ing dalan utama Éropah Tengah, setengah dalan antara Budapest lan Wina. Kutha iki minangka kutha paling gedhé nomer enenm ing Hongaria lan minangka salah siji saka limang punjer regional utama.

Jeneng[besut | besut sumber]

Ing basa liya: Basa Kroasia: Jura, Đura, Vjura, Basa Jerman: Raab, Basa Slowak: Ráb, Basa Turki: Yanık kale, Basa Serbia: Ђур, Đur, utawa Јанок, Janok, Ruslan: Дьёр, Dyor. Uga delengen: Jeneng kutha ing Éropah ing manéka basa.

Gladri[besut | besut sumber]

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Győr duwé kutha kembaran:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Gyor.