Győr

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Győr
Lapangan Széchenyi
Lapangan Széchenyi
Győr is located in Hungary
Győr
Location of Győr
Coordinates: Cithakan:Country abbreviation 47°41′03″L 17°38′06″W / 47.68403°L 17.63507°W / 47.68403; 17.63507
Nagara Hongaria
County Győr-Moson-Sopron
Area
 • Total 174,61 km2 (6,742 sq mi)
Population (2005)
 • Total 127.594
 • Density 730,71/km2 (189,250/sq mi)
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe Pos 9000
Area code(s) 96

Győr (IPA: [ˈɟøːr], Swara pocapan, dikenal kanthi jeneng alternatif) iku kutha wigati ing sisih lor=kulon Hongaria, kutha krajan county Győr-Moson-Sopron county lan dumunung ing dalan utama Éropah Tengah, setengah dalan antara Budapest lan Wina. Kutha iki minangka kutha paling gedhé nomer enenm ing Hongaria lan minangka salah siji saka limang pusat regional utama.

Jeneng[sunting | besut sumber]

Ing basa liya: Basa Kroasia: Jura, Đura, Vjura, Basa Jerman: Raab, Basa Slowak: Ráb, Basa Turki: Yanık kale, Basa Serbia: Ђур, Đur, utawa Јанок, Janok, Basa Rusia: Дьёр, Dyor. Delengen uga: Jeneng kutha ing Éropah ing manéka basa.

Galeri[sunting | besut sumber]

Kutha kembar[sunting | besut sumber]

Győr duwé kutha kembaran:

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Győr ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Győr&oldid=970656"