Győr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Győr
Lapangan Széchenyi
Lapangan Széchenyi
Gendéra Győr
Gendéra
Coat of arms of Győr
Coat of arms
NagaraHonggari
CountyGyőr-Moson-Sopron
Laladan
 • Gunggung174,61 km2 (6,742 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung127.594
 • Pepadhet730,71/km2 (189,250/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe Pos9000
Kodhe laladan96

Győr (IPA: [ˈɟøːr], Ngenani wuni iki pocapan , kaloka kanthi jeneng alternatif) iku kutha wigati ing sisih lor=kulon Hongaria, kutha krajan county Győr-Moson-Sopron county lan dumunung ing dalan utama Éropah Tengah, setengah dalan antara Budapest lan Wina. Kutha iki minangka kutha gedhé dhéwé nomer enenm ing Hongaria lan minangka salah siji saka limang punjer regional utama.

Jeneng[besut | besut sumber]

Ing basa liya: Basa Kroasia: Jura, Đura, Vjura, Basa Jerman: Raab, Basa Slowak: Ráb, Basa Turki: Yanık kale, Basa Serbia: Ђур, Đur, utawa Јанок, Janok, Rusia: Дьёр, Dyor. Uga delengen: Jeneng kutha ing Éropah ing manéka basa.

Gladri[besut | besut sumber]

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Győr duwé kutha kembaran:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]