Grojogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Grojogan iku formasi géologi saka arus banyu sing mili liwat sawijining wewaton sing ngalami érosi lan tiba mudhun saka ndhuwur. Grojogan bisa arupa gawéan sing biyasa dipigunaaké ing taman. Sapérangan grojogan kawangun ing lingkungan pegunungan ing ngendi érosi kerep dumadi.

Sapérangan grojogan gedhé[besut | besut sumber]

Grojogan Hopetoun Falls ing Taman nasional Otway, Victoria, Australia

Galeri gambar[besut | besut sumber]

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grojogan&oldid=1051860"