Grojogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Grojogan iku formasi géologi saka arus banyu kang mili liwat sawijining wewaton kang ngalami érosi lan tiba mudhun saka ndhuwur. Grojogan bisa arupa gawéan kang biyasa dipigunaaké ing taman. Sapérangan grojogan kawangun ing lingkungan pagunungan ing ngendi érosi kerep dumadi.

Sapérangan grojogan gedhé[besut | besut sumber]

Grojogan Hopetoun Falls ing Taman nasional Otway, Victoria, Australia

Gladri gambar[besut | besut sumber]

Pirsanana uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]