Grojogan Angel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grojogan Angel
Salto Angel from Raton.JPG
Salto Angel dideleng saka Raton
LokasiAuyantepui, Taman Nasional Canaima, Venezuela
JinisJatuh bébas
Dhuwur979 m
Grojogan paling dhuwur807 m
Gunggung grojogan2
Urutan ing donya1[1]

Grojogan Angel utawa Salto Angel grojogan tiba-bébas paling dhuwur ing donya lan nduwèni dhuwur 979 meter (3.212 sikil) kanthi tiba ora ana hambatan kurang luwih 807 meter (2.647 kaki). grojokan kang dumunung ing Rio Caroni, Taman Nasional Canaima, Venezuela.

Angel falls panoramic 20080314.jpg

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Angel Falls. (2006). Dalam Encyclopædia Britannica. URL diakses 28 Juli 2006, dari Encyclopædia Britannica Premium Service: http://www.britannica.com/eb/article-9007543

Pranala njaba[besut | besut sumber]