Grojogan Angel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Grojogan Angel
Salto Angel from Raton.JPG
Salto Angel dideleng saka Raton
Lokasi Auyantepui, Taman Nasional Canaima, Venezuela
Jinis Jatuh bebas
Dhuwur 979 m
Grojogan paling dhuwur 807 m
Gunggung grojogan 2
Urutan ing donya 1[1]

Grojogan Angel utawa Salto Angel grojogan tiba-bebas paling dhuwur ing donya lan nduwèni dhuwur 979 meter (3.212 sikil) kanthi tiba ora ana hambatan kurang luwih 807 meter (2.647 kaki). grojokan kang dumunung ing Rio Caroni, Taman Nasional Canaima, Venezuela.

Angel falls panoramic 20080314.jpg

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ Angel Falls. (2006). Dalam Encyclopædia Britannica. URL diakses 28 Juli 2006, dari Encyclopædia Britannica Premium Service: http://www.britannica.com/eb/article-9007543

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grojogan_Angel&oldid=984145"