Gisella Anastasia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Giselle Anastasia
Latar wuri
Lair (1990-11-16) Novèmber 16, 1990 (umur 28)
Indonésia Surabaya, Indonésia
Pakaryan Penyanyi Model Presenter Akrtis Pemain sinétron
Pasangan Gading Marten (2013-2019)
Anak Gempita Noura Marten
Agama Islam

Gisella Anastasia luwih kondhang kaliyan asma Gisel Idol (lair ing Surabaya, Jawa Timur, 16 Novèmber 1990; umur 28 taun) punika finalis Indonésian Idol 2008. Giselle uga salah satunggaling sinden tamu wonten ing acara komedi Opera Van Java. Sapunika dados duta Kotex.

FTV[besut | besut sumber]

Tetembangan ingkang sampun naté dipuntembangaken nalika ten Indonésian Idol[besut | besut sumber]

Single[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Finalis Indonésian Idol Cithakan:Indonésian Idol Cithakan:Opera Van Java