Shanty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shanty
Shanty
Latar wuri
Lair (1978-12-30) Dhésèmber 30, 1978 (umur 40)
Indonésia
Jinis Musik Pop, R&B, dance, disco
Pakaryan Aktris, Penyanyi, Penari
Taun aktif 2000–saiki
Pasangan Sebastian Paredes
Anak Arjuna Lucio Paredes

Annissa Nurul Shanty Kusuma Wardhani Heryadie, diundhang uga karo jeneng Shanty (lair ing Jakarta, 30 Dhésèmber 1978; umur 40 taun) ya iku penyanyi, penari lan pemeran Indonésia.

Prèstasi[besut | besut sumber]

  • Nominasi Pameran Wanita Paling Apik FFI 2006
  • Most Favorite New Artist (MTV Indonésia 2001)
  • The Rocketeer (Clear Top 10 Awards 2001)
  • The Funkiest Female Singer (Clear Top 10 Awards 2001)
  • Best New Comer (AMI Awards 2001)

Filmografi[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album 
Singel 
  • Hanya Memuji (2002)

Présènter[besut | besut sumber]

  • Musik Mingguan ANteve
  • Pall Mall Light Up the Night
  • VJ MTV (tekan 31 Dhésèmber 2002)

Buku[besut | besut sumber]

Bebarengan co-writter Ve Handojo, Shanty wis nerbitaké buku kanthi judhul "Bongkar Rahasia, Bagi Cerita" ngenani kauripané.[1]

Iklan[besut | besut sumber]

  • Toshiba
  • Sunsilk

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]