Dhaptar piranti pawon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Piranti pawon iku piranti sing umumé dipigunakaké kanggo kagiatan masak utawa olah-olah, penyajian masakan lan panganan sarta perlengkapan mangan lan ngombé. Piranti pawon dumadi saja werna-werna jinis piranti utawa prabot, wiwit saka sing tradhisional nganti tekan oiranti modhèrn sing umumé gumantung marang sumberdaya listrik.

Jinis piranti[sunting | besut sumber]

Bahan bakar[sunting | besut sumber]