Dhaptar piranti pawon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Piranti pawon iku piranti sing lumrahé dipigunakaké kanggo kagiyatan masak utawa olah-olah, penyajian masakan lan panganan sarta perlengkapan mangan lan ngombé. Piranti pawon dumadi saja warna-warna jinis piranti utawa prabot, wiwit saka sing tradhisional nganti tekan oiranti modhèren sing lumrahé gumantung marang sumberdaya listrik.

Jinis piranti[besut | besut sumber]

Bahan bakar[besut | besut sumber]