Babat, Babat, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{jeneng}}}
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
Kacamatan[[Babat, {{{jeneng dati2}}}|Babat]]

[[Kategori:Babat, {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:Kalurahan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

Babat ya iku kutha krajan Kacamatan Babat, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia. Ing kalurahan Babat ana stasiun KA kang rikala jaman biyèn uga duwé cabang tumuju Tuban (Lor) lan Jombang (Kidul).

Tapel Wates[besut | besut sumber]

ing sisih lor karo: {{{lor}}}
ing sisih kidul karo: {{{kidul}}}
ing sisih kulon karo: {{{kulon}}}
ing sisih wétan karo: {{{wétan}}}

Pranala njaba[besut | besut sumber]