Andong, Boyolali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andong
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupatenBoyolali

Andong ( Jawa: ꦲꦤ꧀ꦣꦺꦴꦁ 'Andhong' ) ya iku sawijining kecamatan sing mapan ana ing Kabupatèn Boyolali, Jawa Tengah, Indonesia .

Andong dumunung ana ing antarané dalan Klégo lan Salam / Gemolong. Kaitung jarak menyang ibukota Kabupaten Boyolali ± 40 Km. Dumunung ing dhuwur ± 300 meter dpl.

Wates Wilayah[besut | besut sumber]

Desa / Kelurahan[besut | besut sumber]

Kabupaten Andong kasusun saka 16 desa

  1. Andong
  2. Beji
  3. Gondang Rawe
  4. Kacangan
  5. Kadipaten
  6. Kedungdowo
  7. Kunti
  8. Mojo
  9. Munggur
  10. Pakang
  11. Pakel
  12. Pelemrejo
  13. Pranggong
  14. Semawung
  15. Sempu
  16. Senggrong

Cithakan:Templat:Col

kiri|jmpl|450x450px| Distribusi wilayah administratif desa ing Kecamatan Andong, Boyolali