Menyang kontèn

Semawung, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Semawung
Désa
Semawung kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Semawung
Semawung
Semawung kapernah ing Jawa Tengah
Semawung
Semawung
Semawung kapernah ing Indonesia
Semawung
Semawung
Koordhinat: 7°18′38″S 110°46′02″E / 7.31044°S 110.76724°E / -7.31044; 110.76724Koordhinat: 7°18′38″S 110°46′02″E / 7.31044°S 110.76724°E / -7.31044; 110.76724
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2015

Semawung iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.