Menyang kontèn

Kadipatèn, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kadipatèn
Désa
Kadipatèn kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kadipatèn
Kadipatèn
Kadipatèn kapernah ing Jawa Tengah
Kadipatèn
Kadipatèn
Kadipatèn kapernah ing Indonesia
Kadipatèn
Kadipatèn
Koordhinat: 7°21′57″S 110°46′08″E / 7.3658°S 110.76892°E / -7.3658; 110.76892Koordhinat: 7°21′57″S 110°46′08″E / 7.3658°S 110.76892°E / -7.3658; 110.76892
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2016

Kadipatèn iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.