Menyang kontèn

Munggur, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Munggur
Désa
Munggur kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Munggur
Munggur
Munggur kapernah ing Jawa Tengah
Munggur
Munggur
Munggur kapernah ing Indonesia
Munggur
Munggur
Koordhinat: 7°30′10″S 110°36′57″E / 7.50291°S 110.61584°E / -7.50291; 110.61584Koordhinat: 7°30′10″S 110°36′57″E / 7.50291°S 110.61584°E / -7.50291; 110.61584
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2010

Munggur iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.