Menyang kontèn

Pakèl, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakèl
Désa
Pakèl kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pakèl
Pakèl
Pakèl kapernah ing Jawa Tengah
Pakèl
Pakèl
Pakèl kapernah ing Indonesia
Pakèl
Pakèl
Koordhinat: 7°20′59″S 110°45′35″E / 7.34976°S 110.75979°E / -7.34976; 110.75979Koordhinat: 7°20′59″S 110°45′35″E / 7.34976°S 110.75979°E / -7.34976; 110.75979
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2001

Pakèl iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.