Menyang kontèn

Senggrong, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Senggrong
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°21′27″S 110°39′18″E / 7.35763°S 110.65511°E / -7.35763; 110.65511Koordhinat: 7°21′27″S 110°39′18″E / 7.35763°S 110.65511°E / -7.35763; 110.65511
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2006

Senggrong iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.