Menyang kontèn

Pakang, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakang
Désa
Pakang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pakang
Pakang
Pakang kapernah ing Jawa Tengah
Pakang
Pakang
Pakang kapernah ing Indonesia
Pakang
Pakang
Koordhinat: 7°34′41″S 110°33′54″E / 7.57808°S 110.56491°E / -7.57808; 110.56491Koordhinat: 7°34′41″S 110°33′54″E / 7.57808°S 110.56491°E / -7.57808; 110.56491
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2011

Pakang iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.