Kunthi, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kunthi
Désa
Kunthi kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kunthi
Kunthi
Kunthi kapernah ing Jawa Tengah
Kunthi
Kunthi
Kunthi kapernah ing Indonésia
Kunthi
Kunthi
Koordhinat: 7°14′23″S 110°42′17″E / 7.23964°S 110.70482°E / -7.23964; 110.70482Koordhinat: 7°14′23″S 110°42′17″E / 7.23964°S 110.70482°E / -7.23964; 110.70482
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2013

Kunthi iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.