Menyang kontèn

Kedhungdawa, Andong, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungdawa
Désa
Kedhungdawa kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kedhungdawa
Kedhungdawa
Kedhungdawa kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungdawa
Kedhungdawa
Kedhungdawa kapernah ing Indonesia
Kedhungdawa
Kedhungdawa
Koordhinat: 7°33′17″S 110°33′38″E / 7.55476°S 110.56042°E / -7.55476; 110.56042Koordhinat: 7°33′17″S 110°33′38″E / 7.55476°S 110.56042°E / -7.55476; 110.56042
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanAndong
Kodhe laladan
administrasi
33.09.16.2007

Kedhungdawa iku désa ing Kacamatan Andong, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.