Anders Lindegaard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anders Lindegaard
Anders Lindegaard.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Anders Rozenkrantz Lindegaard[1]
Dhuwur 193 m (633 ft 2.4 in)[1][2]
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Manchester United
Angka 34
Karir nom
2001—2003 OB
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003—2009 OB 6 (0)
2008 Kolding (pinjaman) 10 (0)
2009 Aalesund (pinjaman) 26 (0)
2009—2010 Aalesund 30 (0)
2011—kini Manchester United 3 (0)
Tim nasioanl
2002 U-19 Denmark 2 (0)
2003 U-20 Denmark 4 (0)
2010—kini Denmark 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 25 April 2011, 14.03 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 8 Desember 2010, 09.06 (UTC)

Anders Lindegaard (lair ing Dyrup, Denmark, 13 April 1984; umur 32 taun) ya iku salah sijining pemain bal-balan Denmark. Panjenengané ing posisi kiper. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Denmark.

Karir[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Anders Lindegaard naté main kanggo OB, Kolding (minangka pemain silihan), lan Aalesund sadurungé saiki main kanggo Manchester United.

Internasional[besut | besut sumber]

Anders Lindegaard wés main ping 4 kanggo Denmark, ananging durung nyétak gol. Panjenengané uga naté main ping 2 kanggo tim nasional U-19.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Anders Lindegaard". transfermarkt.co.uk. Transfer Markt. Dijupuk 2011-7-9.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ "Anders Lindegaard". PremierLeague.com. Premier League. Dijupuk 27 March 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Denmark