Ẓa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

ẓa (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping pituwelas ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném emfatis /ẓ/.

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
ﻅـ ـﻅـ ـﻅ