Gain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Gain utawa ghain (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping sanga-welas ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /ʁ/.