Dha (Pégon)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Dha (ing basa Arab ڎ ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /dh/ .


Cara panulisan[besut | besut sumber]

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
ڎ ڎـ ـڎـ ـڎ