Mim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ ڮ چ ڠ ۋ ۑ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Mim (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping 24 ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /m/.