Sin (aksara Arab)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Sin (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping rolas ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /s/.