Ain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Ain (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping wolulas ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném emfatis /ʕ/.