Ṯa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

ṯa (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping papat ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /…/.

Cara pasnulisan[besut | besut sumber]

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
ﺙـ ـﺙـ ـﺙ